Nie zawsze to, co smaczne i piękne, jest zdrowe.
Smakując wyroby, które rywalizują o Laur Marszałka Województwa Mazowieckiego, mamy pewność, że próbujemy czegoś, co nie tylko jest precyzyjnie wykonane i świetnie wygląda, ale przede wszystkim zawiera naturalne składniki.
W tym roku do grona zwycięskich smakołyków dołączą kolejne. Który z nich okaże się kulinarnym odkryciem?
Ci, którzy nie skorzystali jeszcze z szansy zaprezentowania swoich wyrobów, mogą to zrobić do 28 lutego br. Do tego czasu można przesyłać zgłoszenia. Wystarczy wypełnić formularz (dostępny na stronie Sekretariatu Regionalnego KSOW Województwa Mazowieckiego) i przesłać go na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie, Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich, ul. Skoczylasa 4, 03-469 Warszawa.
Zgłaszać mogą się zarówno producenci indywidualni, jak i przedsiębiorcy. Do wygrania są cenne nagrody rzeczowe. Laureaci będą mieć również możliwość zamieszczenia na swoich wyrobach logo konkursu.
- Naprawdę warto wziąć udział w tym konkursie i pochwalić się swoimi osiągnięciami kulinarnymi - zachęca marszałek województwa mazowieckiego Adam Struzik. - Już sam udział w konkursie daje wiele satysfakcji, a oznaczenie produktu laurem to duże wyróżnienie i potwierdzenie jakości - dodaje.
Dopasuj dla mnie
Zaznacz tematy, które Cię interesują. Zapamiętamy wybór tylko na tym urządzeniu.
Informacja: zapisujemy wyłącznie wybór tematów w pamięci przeglądarki (localStorage). Możesz wyłączyć w każdej chwili.
Bądź pierwszy! Dodaj komentarz
Twoja opinia pomaga być na bieżąco
Dodając komentarz, akceptujesz regulamin komentowania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników serwisu ostrowmaz24.pl.
Rozpocznij dyskusję – napisz pierwszy komentarz poniżej.