Urząd Miasta zamieścił na swoich stronach informację o przetargu na usługi hotelarskie i usługi gastronomiczne, przetarg jest związany z przygotowywaniem szkoleń realizowanychw ramach Projektu Urząd na miarę potrzeb i oczekiwań- współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
Oferty należy składać do dnia 30.03.2011 do godziny 11:00.
Poniżej zamieszczamy zakres zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie oraz gastronomiczne związane z obsługą 17 dwudniowych szkoleń prowadzonych w grupach 10 osobowych realizowanych przez Urząd Miasta Ostrów Mazowiecka w ramach Projektu Urząd na miarę potrzeb i oczekiwań- współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet V Dobre rządzenie, Działanie 5.2 Wzmocnienie potencjału administracji samorządowej, Poddziałanie 5.2.1. Modernizacja zarządzania w administracji samorządowej.
Wykonawca zapewni dla każdego z 17 dwudniowych szkoleń po: - 10 noclegów dla uczestników -wyżywienie: pierwszego dnia szkolenia obiad i kolację, drugiego dnia śniadanie i obiad. -dodatkowo możliwość noclegu i wyżywienia dla 1 dodatkowej osoby (trenera)- cena tej usługi nie wchodzi w zakres opisywanego zamówienia -salę szkoleniową z pełnym wyposażeniem na czas trwania szkolenia, tj. dwa dni szkoleniowe -sprzęr audiowizualny (rzutnik multimedialny, kamera na każdy dzień szkoleń) - serwis kawowy (2 przerwy kawowe dziennie dla 11 uczestników (10 uczestników + trener)
Wymagania dotyczące zakwaterowania Wykonawca zakwateruje uczestników szkolenia w obiekcie hotelarskim o standardzie odpowiadającym 3 gwiazdkowemu hotelowi lub pensjonatowi / w odległości max. do 150 km. od Urzędu Miasta Ostrów Mazowiecka W cenie zakwaterowania musi być ujęta opłata klimatyczna - jeżeli obowiązuje. Zakwaterowanie w pokojach 1, 2 - osobowych, w tym zakwaterowania min. 3 osób w pokojach 1 osobowych. Pokoje dwuosobowe muszą być wyposażone w oddzielne łóżka. Wykonawca zobowiązany jest do udostępnienia pokoi dla uczestników szkolenia minimum 1h przed rozpoczęciem szkolenia, i do 30 min po zakończeniu szkolenia - niezależnie od własnych ustaleń dotyczących godzin rozpoczęcia i zakończenia doby hotelowej.
W trakcie świadczenia usługi Zamawiającemu nie mogą być świadczone w obiekcie inne usługi hotelarsko - gastronomiczne, bezpośrednio naruszające realizację programu szkolenia.
Wymagania dotyczące wyżywienia: Restauracja musi znajdować się w tym samym budynku co sala wykładowa i baza noclegowa. Wyklucza się catering. Uczestnikom szkolenia zostaną podane: Pierwszego dnia szkolenia: - obiad i kolacja. Drugiego dnia szkolenia - śniadanie i obiad. Śniadanie musi być podane w formie bufetu szwedzkiego. Obiad musi składać się z przystawki, zupy i dania głównego, soku owocowego, oraz deseru, herbaty, kawy. Kolacja podana przy wspólnym, stole dla wszystkich uczestników szkolenia. Składać się będzie z: przystawek i dania podawanego na ciepło. Dodatkowo pieczywo, masło, soki owocowe, woda mineralna gazowana i niegazowana, kawa i herbata podana na życzenie, cukier.
Wykonawca załączy do oferty 3 warianty proponowanego menu z uwzględnieniem posiłków dla wegetarian.
Wymagania dotyczące sali szkoleniowej Sala wykładowa o pojemności nie mniejszej niż 20 osób (min. 40 m2) znajduje się w tym samym budynku co pokoje hotelowe i sala restauracyjna. Sala z pełnym wyposażeniem - stół konferencyjny i krzesła, stolik i krzesło dla prelegenta, ekran, flipchart + blok papierowy, flamastry, dostęp do internetu, dostęp do gniazd umożliwiających podłączenie urządzeń elektrycznych. Zamawiający zapewni na sali sprzęt audiowizualny tj.: rzutnik multimedialny, kamera.
W każdym dniu szkolenia zostaną zorganizowane dwie przerwy kawowe, w trakcie których zostanie podana: kawa, herbata, woda mineralna (gazowana i niegazowana), soki, cukier, mleczko, ciastka kruche. Przerwy kawowe zostaną podane w tym samym budynku co szkolenia (najlepiej w tej samej sali lub jej sąsiedztwie).
Dopasuj dla mnie
Zaznacz tematy, które Cię interesują. Zapamiętamy wybór tylko na tym urządzeniu.
Informacja: zapisujemy wyłącznie wybór tematów w pamięci przeglądarki (localStorage). Możesz wyłączyć w każdej chwili.
Wybraliśmy dla Ciebie
Bądź pierwszy! Dodaj komentarz
Twoja opinia pomaga być na bieżąco
Dodając komentarz, akceptujesz regulamin komentowania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami Użytkowników serwisu ostrowmaz24.pl.
Rozpocznij dyskusję – napisz pierwszy komentarz poniżej.